Crowdfundingsactie voor het herstel van de gevel!

 

De Stichting Der Aa-Theater in het centrum van Groningen is nog één van de weinige zelfstandige (ongesubsidieerde) culturele organisaties in de stad Groningen met een eigen podium.

Om het theater na de coronacrisis weer te heropenen en verantwoord verder te kunnen is een grondige opknapbeurt nodig. Verouderde installaties moeten worden vervangen en reparaties aan dak en interieur zijn noodzakelijk. Met hulp van gemeente en provincie Groningen en diverse fondsen komen we een heel eind, maar zijn we er nog niet.

poster-van-gevel
GEEF VOOR DE GEVEL
en houd het Der Aa-Theater open!

Gevel

We willen de karakteristieke gevel van het pand weer in oude glorie herstellen. Daarvoor is een bedrag nodig van circa € 25.000,-.

Daarom starten we een crowdfundingsactie en we doen een beroep op u !!

 

GEEF VOOR DE GEVEL

en houd het Der Aa-Theater open!

 

Met een donatie steunt u het Der Aa-Theater en bij (minimaal) € 25,- wordt u tevens lid van het bijzondere genootschap – Vrienden van het Der Aa-Theater –

Dit lidmaatschap duurt dan tenminste tot en met 2022.

Wat u nog meer krijgt is een ticket voor een bijzonder voorstelling.

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL51 INGB 0001806794 t.g.v. Der Aa-Theater o.v.v. uw naam en e-mailadres. U krijgt dan een bevestiging van uw donatie, inschrijving in het genootschap en t.z.t. een gratis ticket voor de openingsvoorstelling.

Alvast hartelijk dank,

Bestuur en vrijwilligers van de Stichting Der Aa-Theater.